נושא: Re: [פ"ד] m1sterclaw...ta daa! Sun Jan 06, 2008 8:12 pm
אוקי אז ככה : סטאסים + סקילים מושלמים. כסף מעולה תמכור את החפצים שלך, ותקנה סטילי ותחסוך לWG טובה יותר (לא שזה לא טוב , פשוט יש לך כסף ליותר טוב ) דמג מעולה (אני חושב ) 10\10 אבל השחקן יכול להיות יותר טוב =]
roithefat הומו
מספר הודעות : 143 Age : 29 הודעה אישית : כלום Registration date : 09.12.07
נושא: Re: [פ"ד] m1sterclaw...ta daa! Sun Jan 06, 2008 8:13 pm
ThatOneDude כתב:
אוקי אז ככה : סטאסים + סקילים מושלמים. כסף מעולה תמכור את החפצים שלך, ותקנה סטילי ותחסוך לWG טובה יותר (לא שזה לא טוב , פשוט יש לך כסף ליותר טוב ) דמג מעולה (אני חושב ) 10\10 אבל השחקן יכול להיות יותר טוב =]
כן כן אני יודע הוא טעון שיפור XD אבל אין לי כסף מזומן כרגע....3 מיל...לא מספיק XD תודה =] יאללה עוד תגובות!
IdK הומו
מספר הודעות : 187 Age : 29 הודעה אישית : M3$0$ q|0X מזל : Registration date : 12.12.07
רועי לא מאמין עליך!! 2/10!! סתםםם למהה נראאההה לךךך ?!?!?! אחללה של שחקן 8/10!!!! שפר לעוד 1 טובי... אממ WG תשאיר.. תלוי כמה כסףף... קלאו אתה לא צריך להשקיע בנתיים O.O וזהו אין מה לפרטט.. תמשיך ככה..
roithefat הומו
מספר הודעות : 143 Age : 29 הודעה אישית : כלום Registration date : 09.12.07
רועי לא מאמין עליך!! 2/10!! סתםםם למהה נראאההה לךךך ?!?!?! אחללה של שחקן 8/10!!!! שפר לעוד 1 טובי... אממ WG תשאיר.. תלוי כמה כסףף... קלאו אתה לא צריך להשקיע בנתיים O.O וזהו אין מה לפרטט.. תמשיך ככה..
צודק =] אני באמת צריך עוד טובי אחד XD ויש לי טונננננה סקרולים! רק אין לי כח למכור XD