LironTheGay הומו
מספר הודעות : 164 Age : 29 הודעה אישית : לינקין פארק מעפנים מזל : Registration date : 09.12.07
אזהרות אזהרות: 100000
| נושא: [בקשה]הסבר כללי על counter strikme Wed Dec 26, 2007 4:42 pm | |
| אני צריך הסבר כללי על המשחק,כלומר איך משחקים,על מה המשחק וכאלה,וגם הורדה. תודה לעוזרים! | |
|
sleepy קריסטל חדש
מספר הודעות : 44 Age : 28 הודעה אישית : תאמין לי, אל תאמין לאף אחד. מזל : Registration date : 25.12.07
אזהרות אזהרות: 0
| נושא: Re: [בקשה]הסבר כללי על counter strikme Wed Dec 26, 2007 5:04 pm | |
| הורדה אני לא יביא לך כי אין לי בגלל שאני שחקן סורס מקורי. אבל הסבר כללי על המשחק: במשחק קיימות שני קבוצות: טרוריסטים קונטר טרוריסטים מטרת הטרוריסטים היא:טרור. יש 3 סוגי מטרות שיכולים להיות לטרוריסטים: 1.במפוות מסוימות:להטמין פצצה ולפוצץ אותה(מטמינים ומחכים שתתפוצץ). 2.במפות מסוימות:להגן על שבויים מפני הCT(הסבר למטה מה זה CTוT). 3.דרך שאפשר בכל מפה והכי מוכרת:להרוג את כל הCT מטרות שיכולות להיות ל קונטר טרוריסטים: 1.במפות מסוימות:לנטרל את הפצצה של הT. 2.במפות מסוימות:להציל את השבויים 3.דרך שאפשר בכל מפה:להרוג את כל הT. הסבר מה זה CTוT: T זה בעצם קיצור לטרוריסטים. CT זה בעצם קיצור לקונטר טרוריסטים. במשחק יש המון סוגי נשקים שאפשר לקנות לדוגמא הנשק שהרוב אוהבים שנמצא אצל הCT(במודים מסוימים כמו DM לדוגמא יש אפשרות גם לT לקחת אותו) : M1A4 הנשק האהוב ביותר שלי שנמצא אצל הT(במודים מסוימים לדוגמא DM גם CT יכולים להשיג אותו) : AK-47 או במילים אחרות:קלצ'ניקוב. טוב, זה בערך כל מה שצריך לדעת, אם יש לך עוד שאלות אני שחקן מנוסה בזה ואני אשמח לעזור לך! [= | |
|
LironTheGay הומו
מספר הודעות : 164 Age : 29 הודעה אישית : לינקין פארק מעפנים מזל : Registration date : 09.12.07
| נושא: Re: [בקשה]הסבר כללי על counter strikme Thu Dec 27, 2007 3:54 pm | |
| תודה על ההסבר,מובן מאד,קצת בילבל אותי הקטע של ה-T וה-CT,וגם לא הבנתי למה אין לך הורדה | |
|
sleepy קריסטל חדש
מספר הודעות : 44 Age : 28 הודעה אישית : תאמין לי, אל תאמין לאף אחד. מזל : Registration date : 25.12.07
| נושא: Re: [בקשה]הסבר כללי על counter strikme Thu Dec 27, 2007 4:22 pm | |
| אין לי הורדה בגלל שאני לא משחק בפרוץ ובגלל שזה משחק שעולה כסף רק לפרוץ יש להורדה. אני משחק במקוריי(קנוי) אז אין לי הורדה אבל אני יכול לחפש. [= | |
|
anime boy הומו
מספר הודעות : 118 Age : 30 הודעה אישית : הודע אישית מה'ת מסתכל?! מזל : Registration date : 10.12.07
| נושא: Re: [בקשה]הסבר כללי על counter strikme Sat Dec 29, 2007 3:02 am | |
| | |
|
LironTheGay הומו
| נושא: Re: [בקשה]הסבר כללי על counter strikme Mon Dec 31, 2007 5:41 pm | |
| | |
|